0%

Otto Groeneveld

Radio DJ // Radio Amerika


DELEN

Biografie


Ik ben de DJ uit den beginne en één van de eerste en oudste presentator van “Radio Amerika Rotterdam”. Ik ben begonnen als medewerker en liep iedereen voor de voeten. Eind jaren 70 en begin jaren 80 was ik bijna 24 uur per dag te vinden in de vroegere studio van dit radiostation.

Waar ik dan verbleef? Meestal was ik te vinden in het DJ verblijf waar ik alles nauwkeurig in de gaten hield zoals het niet zoekraken van de single’tjes en platenhoezen. De naalden van de pick-ups bleven eveneens altijd scherp. Op die manier bleef ik het ook. 😉

Nu, na bijna 40 jaar ben ik weer te beluisteren samen met Rinus van de Meer en maken wij een ochtend programma “Die Twee in de Ochtend” op de zondag van 08:00 – 10:00 uur.

De Muziek, welke ik samen met Rinus de ether en het Internet insturen, beslaat de jaren ’60, ’70 ’80 en ’90. Er mag dan wel eens een nummer voorbij komen uit het jaar 2000 tot 2015 maar dat is dan meer een uitzondering op de regel en op verzoek. Wil je een verzoekplaat aanvragen dan kan dat heel simpel door onze chatpagina te bekijken tijdens ons live-programma.

Ik wens je heel veel luisterplezier tijdens ons programma!

Contact


E-mail otto@radioamerika.nl

Mijn Programma's


Wat staat er op het menu
Afspelen Cover Nummer
Artiest