0%

Marco van der Stokker

Radio DJ // Radio Amerika


DELEN

Biografie


Ik ben Marco van der Stokker en geboren op Rotterdam Zuid in de 2e Balsemienstraat. Ja, ik ben een Zuidenaar van de Boerenzij.
Vanaf mijn 12e jaar ben ik gefascineerd geraakt door het medium radio. Zo had ik al op jonge leeftijd goed de smaak te pakken en was ik op mijn 14e al actief bij de piraten-zenders van Rotterdam Zuid.
Radio maken is dus nu al zo 37 jaar mijn lust en mijn leven en vind het tot op de dag van vandaag nog steeds prachtig om te doen.

Hier bij Radio Amerika, een radiozender/station met allemaal oude radio Cracks, mag ik iedere zondag de RadioActive radio show presenteren. Natuurlijk zou ik het prachtig vinden wanneer je ook eens komt luisteren.

Ik wens je veel plezier tijdens het beluisteren van mijn programma’s! O ja, een chatbericht tijdens de uitzending is altijd welkom. 😉

Mijn Programma's


Wat staat er op het menu
Afspelen Cover Nummer
Artiest
Radio Amerika Rotterdam is inmiddels 'ON AIR'! Via deze website (in ontwikkeling) zal je vanaf nu de leukste info vinden over ons radiostation, de RadioJockey's, programma's en achtergrondinformatie.
Start hier je chat!
Een vraag of verzoekje
Voor verzoekjes, informatie en andere reacties kan je een WhatsApp-bericht sturen.
Wij reageren TIJDENS DE LIVE UITZENDINGEN.